Werkpunt Leusden is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers op velerlei gebied.

Werkpunt Leusden

Een responsive website voor Werkpunt Leusden. Als vorm is gekozen voor een ‘one-pager’. Zo is alle informatie op één pagina beschikbaar. Voor de foto’s van het in- en exterieur is een verdieping aangebracht.

Concept en vormgeving:
Cor Krüter

Uitvoerende vormgeving:
ZANDWERK

Feitsma Catering te Amsterdam en daarbuiten. Bij uitstek de cateraar voor diners, borrels, recepties, en veel meer. Persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Huisstijl Feitsma Catering

ZANDWERK maakte voor Feitsma Catering de complete huisstijl. Website, briefpapier en visitekaartjes, alles in frisse kleuren.
Op een later tijdstip volgt het FOODBOOK, een PDF (geschikt voor scherm of print) met daarin een opsomming van mogelijkheden en ideeën van Feitsma Catering.
De website is geschikt voor verschillende schermformaten.

Zandwerk richt zich op het ontwikkelen van duidelijke, eenvoudige en helder vormgegeven websites, eventueel met Wordpress als CMS.

Z | A | N | D | W | E | R | K

De sfeer die de website van ZANDWERK moet uitstralen is een combinatie van de ‘oude’papieren media en de ‘nieuwe’ digitale media.

Een achtergrond van papier en een letter die gedrukt lijkt te zijn.

Deze website is gemaakt met WordPress, hierdoor is het mogelijk om zelf inhoud toe te voegen. Daarnaast is de site geschikt voor verschillende schermformaten.

Koolhaas public control & consultancy is gericht op overheid, non-profit organisaties en woningcorporaties op gebied van interim control en projectcontrol.

Koolhaas public control & consultancy

Jan Koolhaas is een energiek, robuust persoon, en zijn site is daar een afspiegeling van. Een stevig logo met heldere kleuren en een site met, eveneens, robuste elementen.

Koolhaas public control & consultancy is opgericht door Jan Koolhaas. De dienstverlening is gericht op overheid, non-profit organisaties en woningcorporaties op gebied van interim control en projectcontrol.

Daarnaast wordt ook organisatieadvies geboden, gericht op het optimaliseren van de interne beheersing van een organisatie.

Deze site is gemaakt met WordPress. Hierdoor kan hij zelf inhoud toevoegen of aanpassen.

Een site voor afgestudeerden aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Om podiumervaring op te doen en/of het produceren van een CD mogelijk te maken.

Marieke Houting pianofonds

Dit fonds is opgericht door Edward Houting ter nagedachtenis aan zijn vrouw Marieke Houting (voluit Marieke Houting-Siebers 1938-2010). Al vanaf haar jeugd speelde zij piano en hield dit vol tot een tweetal jaren voor haar dood op 14 augustus 2010. De reuma belette haar verder te spelen. Meer dan dertig jaar kreeg zij les van mevrouw Jet Moolenaar, ooit verbonden als pianolerares aan de Muziekschool in Groningen. De bekende componisten als Czerny, Van Beethoven, Haydn, Mozart en Ibert heeft hij ‘voorbij horen komen’. In haar latere jaren speelde zij voornamelijk Inventionen van Johann Sebastian Bach.