Mooi Gedrukt

Een bedrijf heeft, net als een persoon, een identiteit. Aan deze identiteit zullen klanten u herkennen en weten waar u en uw bedrijf voor staan. In elke offerte, brief, gesprek en visitekaartje schuilt een moment waar u een goede indruk wilt achterlaten. Vormgeving is daarbij cruciaal. Het moet duidelijk en verzorgd zijn.

Visitekaartje

Met een visitekaartje laat je niet alleen je belangrijkste gegevens achter, je laat ook zien waar je voor staat. Als bedrijf en als individu. Het moderne visitekaartje vraagt daarom om een persoonlijke benadering: vormgeving, ontwerp, papierkeuze, druktechniek en afwerking zijn aspecten die samen een mooi kaartje vormen.

Met boekdruk (Letterpress) zijn effecten mogelijk die niet met een andere druktechniek kunnen worden gemaakt. Letterpress gebruikt fysieke drukkracht. Met deze drukkracht is het mogelijk om de drukvorm diep in het papier te persen. De voelbare indruk in het papier maakt het ontwerp tastbaar, een indruk die achterblijft.

default image default image default image default image default image
default image default image default image default image default image

Briefpapier

Naast het visitekaartje is het ook mogelijk om briefpapier eenzelfde uitstraling mee te geven.
Door te kiezen voor een mooie papiersoort en dit te combineren met dezelfde druktechniek, ontstaat er een persoonlijk briefpapier met een ambachtelijke 'touch'.

en meer...

Niet alleen visitekaartje's en briefpapier kunnen op deze manier worden vervaardigd.
Uitnodigingen, brochure's, jaar-
verslagen, huisstijlen, boekomslagen, tekstpagina's, voor al deze vormen van drukwerk is er een keuze te maken uit bijzonder papier en druktechnieken.